Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Teddy Fleece Halter

Produktnummer: 2394-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

**Komfortabel Grime i Teddyfleece**

Denne grimen er ekstremt behagelig å ha på, og er ideell ikke bare for hester med sensitiv hud, men også for ryttere som ønsker å tilføre en stilfull detalj.
- Teddyfleece-stoff bak ørene, rundt nesen og på kjeven
- Enkel å åpne og lukke takket være karabinkroken på kinnet
- Passende for transport
- Anatomi-formet bak ørene og rundt nakken

Hva er spesielt?
Kentucky skiller seg ofte ut med sitt valg av stoffer, som kombinerer stil, komfort og praktisk anvendelse. Teddyfleece-grimen fullfører vår kolleksjon av grimer for hester. Den er ekstremt komfortabel å ha på, og er ideell ikke bare for hester med sensitiv hud, men også for ryttere som ønsker å tilføre en stilfull detalj.

Stoffer & materialer
Teddyfleece-grimen er laget av solid nylon. Bak ørene, rundt nesen og på kjeven, er nylonet belagt med mykt Teddyfleece-stoff for å sikre maksimal komfort.

Teddyfleece-stoff har etablert seg i klesindustrien som et essensielt utseende. I tillegg til å være behagelig å ha på, har dette stoffet god varmeytelse, noe som gjør det mulig å unngå bruk av ekte pels.

Form & størrelse
Grimen har en gullfarget plate med vår inngraverte logo. Denne platen kan vendes og graveres med hestens navn. Alle lukkemekanismer er gullfargede og matcher derfor våre leietau perfekt.

Vedlikeholdsveiledning
Maskinvaskbar
De fleste av produktene våre kan vaskes i maskin på 30 grader. Imidlertid anbefaler vi at du vasker dem så sjeldent som mulig, og bruker våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle vaskemaskiner med større kapasitet for å begrense skader fra trommelen på vanlige vaskemaskiner. For å tørke den, heng den ut på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side