Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet

Produktnummer: 2377-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Kentucky Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet - Beskytt hestens ben med stil og komfort! Optimal beskyttelse for trening og konkurranse. Kjøp nå for å gi din hest en sofistikert og trygg opplevelse. Optimaliser prestasjonen med Kentucky Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet - for en topp ytelse og beskyttelse!

Nå har vi den perfekte benbeskyttelsen for de som elsker fløyel. Disse senbensbeskytterne er ikke bare vakre, men de er også laget av utmerkede materialer.

- Laminert med vårt berømte fløyelsstoff ved hjelp av innovativ varmepresseteknologi
- Sterk EVA-skall med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og kjøling
- Senbensområdet er forsterket med vår bambusskjold for å unngå penetrasjon av skarpe gjenstander
- Designet med forbedret passform for maksimal bevegelsesfrihet
- Høy-pustende 3D Spacer-fôr for enda mer komfort og pusteevne

Hva som gjør dem spesielle
Etter lanseringen av våre berømte Tendon Boots Bamboo Elastic, kommer nå Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet. Disse støvlene er laget av et sterkt EVA-skall og laminert med vårt berømte fløyelsstoff ved hjelp av en ny innovativ varmepresseteknologi. Senbensområdet er forsterket med vårt bambusskjold for å unngå penetrasjon.

Vi har utviklet vår egen testmaskin som påfører en kraft på 80N på et horisontalt hesteben med en skarpslipt øks. Våre Bamboo Shield Tendon Boots tåler denne ekstreme testmetoden, som ikke kan sammenlignes med noen reell påvirkning under ridning.

Stoffer og materialer
Vårt berømte fløyelsstoff er laminert på EVA, som deretter legges i en varmepressform under høy temperatur.

Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet har vårt svært pustende og velkjente 3D Spacer-fôr på innsiden. Dette 3D-spacerstoffet brukes også i våre 3D-spacer-treningsstøvler og hestedekken. Skallet på støvlene er laget av lett, men sterkt EVA, med en ekstra bambusskjoldinnsats i senbensområdet. EVA har gode støtdempende egenskaper. Støvlene er 35% lettere enn TPU-støvler. Bambusskjoldet er antibakterielt.

Der hesten bøyer seg, har vi lagt til et mykt, naturlig gummistykkelse for å unngå friksjon.

Takket være alle disse egenskapene er disse støvlene ekstremt komfortable for hestens ben.

Form og størrelse
Takket være den anatomisk formede designen passer støvlene godt rundt hestens ben for å gi maksimal komfort og beskyttelse. Dette gir hesten maksimal bevegelsesfrihet for å kunne hoppe bedre.

Det myke og fleksible gummistykket under leddet gir også hesten forbedret komfort i bevegelse. Støvlene fås i størrelsene S, M og L.

Vedlikeholdsguide
De fleste av produktene våre kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske dem så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skade på grunn av trommelen i vanlig vaskemaskin. For å tørke dem, kan du enkelt legge dem utendørs på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side