Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Travel Boots

Produktnummer: 21964006
EAN: 5407008893651
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Transportbelegg er designet for å gi sterk og komfortabel beskyttelse til hestens klover, kodeledd, sener og haser under transport. De er laget med holdbare materialer for å sikre hestens sikkerhet under reiser.

Utsiden av transportbeleggene er konstruert med et sterkt 600 denier ripstop-polyester, som er en spesiell vevingsteknikk som gjør stoffet mer motstandsdyktig mot riving og slitasje. Kodeleddområdet er forsterket med kunstig skinn fra Kentucky, noe som gir ekstra beskyttelse til den sensitive hælsonen. Beleggene er fôret med kunstig kaninpels, som gir økt komfort, forhindrer gnagsår og regulerer temperaturen på bena. Innsiden av beleggene er utstyrt med støtabsorberende skum for å gi maksimal beskyttelse til hesten.

Disse beleggene er lette, pustende og langvarige, og sikrer hestens komfort og sikkerhet under transport. Transportbeleggene kommer i en pakke med fire belegg, med to forbeinbelegg som beskytter fra hælen opp til kneet, og to bakbelegg som beskytter fra hælen opp til hasen. Beleggene har tre sterke borrelåslukninger som gir en sikker passform og eliminerer bekymringer om at de skal falle av under transporten.

For å ta vare på transportbeleggene kan de vaskes på 30 grader. Sørg for at alle borrelåsstroppene er lukket før vask. Etter vask, la beleggene lufttørke naturlig.

Disse transportbeleggene er et pålitelig og essensielt utstyr for å sikre hestens komfort og beskyttelse under transporten.

Spesifikasjoner
Materiale Vegansk Kaninpels
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Varenummer til leverandør 82144-03-F
Bruk Transport
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Støtabsorberende Ja
Langvarig Ja
Min side