Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Trucker Cap Light

Produktnummer: 2371-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Er du klar for sommeren? Med vår Trucker Cap Light vil du definitivt være det!
- Ekstremt pustende og lett
- Justerbar i størrelse
- Vår velkjente Kentucky-logo i kunstig skinn

Det spesielle
Trucker Cap Light er en kombinasjon av polyester og mesh, noe som gjør den ekstremt pustende og lett. Dette gjør hetten perfekt for sommeren. Den plastiske snaplåsen bak på hetten gjør det enkelt å justere størrelsen etter eget ønske. Hetten er ferdig med vår velkjente Kentucky-logo i kunstig skinn foran.

Materialer og stoff
Hetten er laget av en kombinasjon av polyester og mesh. Baksiden av hetten har en plastisk snaplås for å justere størrelsen på hetten.

Form og størrelse
Trucker Cap Light er kun tilgjengelig i én størrelse, men den plastiske snaplåsen bak hjelper deg med å justere hetten etter behov.

Vedlikeholdsguide
Maskinvaskbar
De fleste av våre produkter kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske dem så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskenett for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skader på grunn av trommelen i vanlig vaskemaskin. For å tørke hetten, kan du bare legge den utenfor på en solrik dag. Hetten kan ikke tørkes i tørketrommelen.

Spesifikasjoner
Materiale Mesh
Produkt stil Klassisk
Vaskeinstrukser av produkter Vaskemaskin 30℃
Min side