Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Turnout Rug All Weather Waterproof Classic 50gr

Produktnummer: 1636-master
Fra: inkl. mva.
Farge på dekken
Størrelse (cm)

- For daglig beskyttelse i paddocken eller åkeren
- Lett
- 600D ripstop utvendig
- Glatt polyesterfôr
- Avtakbar hals tilgjengelig

Hva er spesielt
Turnout Rug All Weather Waterproof classic er perfekt for daglig bruk i paddocken eller åkeren. Avhengig av hestens behov, er dekken tilgjengelig i fire forskjellige versjoner – 0g, 50g, 150g eller 300g. teppet er motstandsdyktig mot alle værforhold på grunn av dets vanntette og smussavvisende belegg. Materialene til dette teppet er lette og har en perfekt passform, for å tilby maksimal komfort.

Stoffer og materialer
Turnout teppet allværs vanntett klassisk 0g er laget av en 600D ripstop polyester utvendig med et pustende vanntett belegg. Denne strukturen gjør teppet svært rivebestandig. Fôret på teppet er en glatt antibakteriell 210T polyester. Dette fôret er lett å vedlikeholde siden det ikke lukter, og hårene fester seg ikke til det. Kombinasjonen av disse materialene holder hesten din tørr i all slags vær.

Form og størrelse
Den vanntette klassikeren har ingen søm på baksiden av teppet, dette unngår risiko for lekkasje. For ekstra varme kan du bruke turnout-teppet med et underteppe, som klassikeren under teppet. I tilfelle hesten din trenger ekstra beskyttelse, kan en avtakbar hals kjøpes separat. Teppet er avsluttet med den karakteristiske Kentucky-stilen: teppet har 2 frontlukkinger i messing laget av rustfritt stål, kombinert med en sterk borrelåsfeste, to sløyfer og en avtakbar halesnor.

Vaskeinstruksjoner
Turnout Rug All Weather vanntett klassiker kan vaskes på 30°. For å holde teppet vanntett, anbefaler vi å bruke et nytt vanntett belegg etter å ha vasket det mer enn fem ganger. Ikke legg teppet i tørketrommelen.

Spesifikasjoner
Vaskeinstrukser av produkter Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Vær som produktet passer til Regn, Vind
Bruk Utendørs, Stallen
Vindtett Ja
Pustende Ja
Lettvektig Ja
Deniers 600D
Vanntett Ja
Vannavisende Ja
Antibakteriell Ja
Flisavvisende Ja
Smussavvisende Ja
Min side