Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kentucky Vegan Sheepskin Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet

Produktnummer: 2375-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Nå har vi den perfekte benbeskyttelsen for de som elsker fløyel. Disse senbensbeskytterne er ikke bare vakre, men de er også laget av utmerkede materialer.

- Laminert med vårt berømte fløyelsstoff ved hjelp av innovativ varmepresseteknologi
- Sterkt EVA-skall med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og kjøling
- Senbensområdet er forsterket med vårt bambusskjold for å unngå penetrasjon av skarpe gjenstander
- Designet med forbedret utforming for maksimal bevegelsesfrihet
- Vegansk saueskinn for enda mer komfort og pusteevne

Hva som gjør dem spesielle
Etter lanseringen av våre berømte Tendon Boots Bamboo Elastic, kommer nå Vegan Sheepskin Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet. Disse støvlene er laget av et sterkt EVA-skall og laminert med vårt berømte fløyelsstoff ved hjelp av en ny innovativ varmepresseteknologi. Senbensområdet er forsterket med vårt bambusskjold for å unngå penetrasjon.

Vi har utviklet vår egen testmaskin som påfører en kraft på 80N på et horisontalt hesteben med en skarpslipt øks. Våre Bamboo Shield Tendon Boots tåler denne ekstreme testmetoden, som ikke kan sammenlignes med noen reell påvirkning under ridning.

Stoffer og materialer
Vegan Sheepskin Tendon Boots Bamboo Elastic Velvet har vårt svært pustende veganske saueskinn som har vært brukt i mange år til våre berømte shippinghalser, utstillingspledd og gjordstropper.
Disse støvlene har et solid ytterskall laget av lett, men sterkt EVA, med en ekstra bambusskjoldinnsats i senbensområdet for beskyttelse mot påvirkning og penetrasjon av skarpe gjenstander. EVA har gode støtdempende egenskaper. Støvlene er 35% lettere enn TPU-støvler. Bamboo Shield er også antibakterielt.

Takket være alle disse egenskapene er disse støvlene ekstremt komfortable for hestens ben.

Form og størrelse
Takket være den anatomisk formede designen passer støvlene godt rundt hestens ben for å gi maksimal komfort og beskyttelse. Dette gir hesten maksimal bevegelsesfrihet for å kunne hoppe bedre.

Støvlene fås i størrelsene S, M og L.

Vedlikeholdsguide
De fleste av produktene våre kan vaskes i maskin på 30 grader. Vi anbefaler imidlertid å vaske dem så sjelden som mulig og bruke våre beskyttende vaskeposer for å opprettholde kvaliteten over tid. Vi anbefaler også å bruke profesjonelle maskiner (med større kapasitet) for å begrense skade på grunn av trommelen i vanlig vaskemaskin. For å tørke dem, kan du enkelt legge dem utendørs på en solrik dag. Tørketrommel anbefales ikke.

Min side