Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kentucky Young Horse Fetlock Boots

Produktnummer: 2347-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

Young Horse Fetlock Boots Størrelse S, M, L

Young horse fetlock boots er laget av en sterk TPU-skall med flere ventilasjonshull og en større trekantet mesh-ventilasjon.

  • Sterk TPU-skall med flere ventilasjonshull for optimal ventilasjon og kjøling
  • Designet med forbedret snitt for maksimal bevegelsesfrihet
  • Høy pusteevne 3D Spacer-fôr for enda mer komfort og pusteevne
  • Godkjent for unghestklasser

Spesielt Young horse fetlock boots er laget av en sterk TPU-skall med flere ventilasjonshull og en større trekantet mesh-ventilasjon. Innsiden av støvlene er forsterket med et ekstra lag av TPU for å tåle høy belastning når bakbeina beveger seg. Young horse fetlock boots er godkjent for showhoppingklasser for unge hester i henhold til FEI-reglene.

Materialer Støvlene er laget med vårt svært pustende og velkjente 3D Spacer-fôr, som også brukes i våre 3D Spacer-turnout-støvler og hestedekken. De har en robust ytterskall laget av lett, men sterkt TPU-materiale. Våre kvalitets-Velcro-lukninger gir maksimalt grep og sikkerhet for hesten din, slik at støvlene ikke vrir seg eller sklir ned.

Form og størrelse Takket være den anatomisk formede designen passer støvlene godt rundt hestens bein og gir maksimal komfort og beskyttelse. Dette gir hesten maksimal bevegelsesfrihet for bedre hopping.

Støvlene er tilgjengelige i størrelsene S, M og L.

Instruksjoner for vedlikehold Støvlene kan vaskes i maskin ved 30°C (ikke bruk tørketrommel). Vi anbefaler alltid å bruke en vaskepose for å unngå riper forårsaket av tørketrommelen. Du kan enkelt bruke vårt støvlerens, som er spesielt utviklet for TPU-støvler, for å gi støvlene den siste finishen og få dem til å se ut som nye.

Spesifikasjoner
Materiale TPU, Vegansk Saueskinn
Vaskeinstrukser av produkter Boot Cleaner, Ikke Tørketrommel, Vaskemaskin 30℃
Bruk Konkurranse, Trening
Myk mot pelsen Ja
Pustende Ja
Anatomisk Utformet Ja
FEI Godkjent Ja
Min side