Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Kevin Bacon Hoof Dressing Original

Produktnummer: 1393-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Kevin Bacon Hoof Dressing Original er en høykvalitets hovolje utviklet spesielt for hester. Denne oljen gir en dyp næring til hovene, og bidrar til å forbedre helsen og utseendet til hestens høver.

Hovoljen er en blanding av naturlige ingredienser, inkludert lanolin og vegetabilske oljer, som gir en fuktighetsgivende effekt og gir næring til hovene. Den inneholder også eteriske oljer, som bidrar til å opprettholde hovens helse og reduserer risikoen for infeksjoner og irritasjoner.

Kevin Bacon Hoof Dressing Original er spesielt effektiv for hester som har høver som er sprø, tørre eller skjøre. Oljen bidrar til å styrke hovveggen og beskytter mot sprekker og brudd. Den kan også bidra til å redusere skadelige effekter fra fuktighet og skitt.

Hovoljen er enkel å påføre med en børste eller klut, og den trenger raskt inn i hoven. Den gir ikke en glatt overflate, så det er trygt å bruke på både stall og beite. Kevin Bacon Hoof Dressing Original er et pålitelig valg for hesteeiere som ønsker å gi sine hester de beste produktene for å opprettholde sunne og vakre høver.

Min side