Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kevin Bacon Liquid Hoof Dressing

Produktnummer: 1396-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Kevin Bacon Liquid Hoof Dressing er en høykvalitets flytende hovolje som er utviklet for å gi næring til hestens høver og styrke dem. Denne oljen gir en dyp penetrasjon og gir næring til hovene fra innsiden og ut.

Oljen er en blanding av naturlige ingredienser, inkludert lanolin, tea tree olje og avokadoolje, som gir fuktighet og næring til hovene. Den inneholder også eteriske oljer som bidrar til å opprettholde hovens helse og reduserer risikoen for infeksjoner og irritasjoner.

Kevin Bacon Liquid Hoof Dressing er spesielt effektiv for hester som har sprø, tørre eller skjøre høver, og kan også brukes for å forebygge og behandle hovproblemer som sprekkdannelse og brudd. Oljen trenger raskt inn i hovene og bidrar til å forbedre hovens elastisitet og styrke.

Den flytende konsistensen av oljen gjør den enkel å påføre med en børste eller klut, og den trenger raskt inn i hoven. Kevin Bacon Liquid Hoof Dressing er et pålitelig valg for hesteeiere som ønsker å gi sine hester de beste produktene for å opprettholde sunne og vakre høver.

Min side