Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Kevin Bacon Omega Power -1 ltr-

Produktnummer: 14841000
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Kevin Bacon's Omega Oil er et høykvalitets hestetilskudd designet for å støtte den generelle helsen og trivselen til hester. Dette oljen er en blanding av naturlige plantebaserte oljer, inkludert linfrøolje, hampolje og fiskeolje, som er rike på Omega-3, Omega-6 og Omega-9 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrene i oljen er spesielt gunstige for hester, da de hjelper til med å støtte et sunt immunsystem, redusere betennelse og støtte sunn hud og pels. Omega-6 og Omega-9 fettsyrene er også viktige for å opprettholde god helse og vitalitet hos hester.

Kevin Bacon's Omega Oil er et allsidig tilskudd som kan brukes for å støtte hester på en rekke forskjellige måter. Det kan legges til fôret for å forbedre smakligheten, eller brukes topisk for å støtte sunn hud og pels. Oljen er også en flott energikilde og kan være spesielt gunstig for hester som gjennomgår intens trening eller de med høye energikrav.

Alt i alt er Kevin Bacon's Omega Oil et høykvalitets, naturlig tilskudd som kan bidra til å støtte helsen og trivselen til hester på flere forskjellige måter.

Min side