Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Likit Refill

Produktnummer: 1835-master
Fra: inkl. mva.
Smak

Likit Refill - Uendelig glede i hver bit! Påfyll hestens Likit Holder med smakfulle godbiter som holder nysgjerrigheten i live og belønner innsatsen. Skap en unik og engasjerende lekeopplevelse som din hest vil elske. Gi din hest den beste avledningen og belønningen med Likit Refill - for en mer fornøyd og tilfreds hest

Likit Refill er den perfekte måten å forlenge moroa og belønningen for din hest med Likit Holder. Denne praktiske påfyllingspakken gir deg en jevn tilførsel av smakfulle Likit-godbiter, slik at du alltid kan gi hesten din en engasjerende og tilfredsstillende lekeopplevelse.

Påfyllingspakken inneholder en nøye utvalgt blanding av godbiter som er utviklet for å appellere til hestens smaksløker. Den variasjonen av smaker og teksturer bidrar til å holde hesten interessert og motivert, samtidig som den fremmer nysgjerrighet og tannhelse.

Likit Refill er enkel å bruke - bare plasser godbitene i Likit Holderens spor og la hesten utforske og arbeide for å få tak i belønningen. Godbitene passer perfekt i Likit Holder, og den sikre passformen sikrer at de forblir på plass mens hesten nyter leken.

Påfyllingspakken er praktisk for daglig bruk og gir en pålitelig kilde til avledning og underholdning. Den er ideell for hester i alle aldre og aktivitetsnivåer, og gir en positiv og berikende opplevelse som fremmer mental stimulering og velvære.

Min side