Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Likit Snak a Ball

Produktnummer: 1847-master
Fra: inkl. mva.
Farge

Likit Snak a Ball - Interaktiv lek som gir glede og sunne fordeler! Utforsk en verden av engasjement og moro for din hest. Kjøp nå for en lykkeligere og sunnere hest!

Likit Snak a Ball tar interaktiv underholdning for hester til et helt nytt nivå. Denne smarte og stimulerende leken er utformet for å gi din hest en utfordrende og belønnende opplevelse samtidig som den fremmer mental og fysisk aktivitet. Med sitt innovative design og kvalitetsmaterialer, er Likit Snak a Ball en pålitelig kilde til underholdning og distraksjon.

Leken består av en holdbar ball med spor og åpninger som kan fylles med smakfulle Likit-godbiter. Hesten kan rulle, dytte og manipulere ballen for å få tak i godbitene, noe som stimulerer dens naturlige nysgjerrighet og læringsinstinkt. Den varierte opplevelsen bidrar til å redusere kjedsomhet og uønsket atferd mens den holder hesten engasjert og aktiv.

Likit Snak a Ball er enkel å feste i hestens omgivelser og tåler tøff behandling. Den kan plasseres i stallen, på lekeområdet eller i paddocken for å gi hesten en tilgjengelig kilde til moro. Den er ideell for hester i alle aldre og aktivitetsnivåer, og den kan tilpasses individuelle behov for å gi den perfekte utfordringen.

Utforsk en verden av intelligens og belønning med Likit Snak a Ball. Gi din hest en leke som gir både glede og fordeler. Kjøp Likit Snak a Ball i dag og gi din hest en lykkeligere, sunnere og mer aktiv tilværelse!

Min side