Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Likit Stall Balls Granola

Produktnummer: 1853-master
Fra: inkl. mva.
Smak

Likit Stall Balls Granola - Interaktiv lek med smak og utfordring! Hold hesten din engasjert og fornøyd med deilige granolabiter. Kjøp nå for å gi din hest en sunn og moro-opplevelse. Optimaliser hestens trivsel med Likit Stall Balls Granola - for en lykkeligere og mer aktiv hest!

Likit Stall Balls Granola er den perfekte måten å holde din hest underholdt og engasjert i stallen. Denne nyskapende leken kombinerer smakfulle granolabiter med utfordrende interaksjon, og gir hesten din en morsom og berikende opplevelse.

Hver Stall Ball er fylt med nøye utvalgte granolabiter som hesten din vil elske. Disse godbitene er ikke bare velsmakende, men gir også en sunn kilde til energi og næring. Ved å rulle, dytte og manipulere ballen, vil hesten din arbeide for å frigjøre de delikate godbitene, noe som stimulerer dens naturlige nysgjerrighet og aktiverer kropp og sinn.

Likit Stall Balls Granola er enkel å feste i hestens omgivelser og kan plasseres i stallen, på lekeområdet eller i paddocken. Den holdbare konstruksjonen tåler tøff behandling, og den varierte utfordringen holder hesten din engasjert og lykkelig. Denne leken er ideell for å redusere kjedsomhet, forebygge uønsket atferd og gi hesten en sunn og givende distraksjon.

Gi din hest en interaktiv leke som kombinerer smak, utfordring og moro med Likit Stall Balls Granola. Opplev gleden av å se hesten din aktiv og fornøyd mens den arbeider for å få tak i hver eneste granolabit. Gi hesten din den ultimate berikelsen med Likit Stall Balls Granola - for en gladere, sunnere og mer engasjert hest!

Min side