Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

Mini Stud Muffins Advent Calendar

Produktnummer: 16764002
EAN: 5037648001873
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Mini Stud Muffins Advent Calendar - Gled deg til jul med daglige smakfulle overraskelser for hesten din! Gi din firbeinte venn den beste juleopplevelsen. Kjøp nå for å spre juleglede og skape minner som varer hele året!

Mini Stud Muffins Advent Calendar er den perfekte måten å spre juleglede til din firbeinte venn. Dette unike produktet kombinerer festlig glede med smakfulle belønninger, og gir hesten din en spesiell måte å telle ned til julaften på.

Adventskalenderen er fylt med Mini Stud Muffins, de ikoniske småkakene som hester elsker. Hver luke i kalenderen avslører en deilig godbit som hesten din vil nyte å utforske og nyte. Dette skaper en daglig spenning og forventning som gjør julemåneden enda mer spesiell.

Mini Stud Muffins er laget med omsorg og høykvalitets ingredienser for å sikre at hesten får en smakfull og sunn godbit. Denne adventskalenderen gir en morsom og smakfull måte å skape en sterkere forbindelse med hesten din mens dere deler den magiske juleånden.

Denne unike adventskalenderen er en flott gave til hesteelskere og gir hesten din den oppmerksomheten den fortjener i juletiden. Gi din hest en spesiell overraskelse hver dag med Mini Stud Muffins Advent Calendar og del glede, kjærlighet og smak gjennom hele desember.

Min side