Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Citronella Tag

Produktnummer: 18150000
EAN: 5032410119411
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

NAF Citronella Tag er en spesiallaget tag som brukes til å avskrekke insekter fra hesten. Den er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer og pleieprodukter kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Citronella Tag er laget av en myk, fleksibel plast og er impregnert med naturlig citronellaolje, som har en duft som insekter finner ubehagelig. Tagen festes vanligvis til hestens tøyler, grime eller dekken, og fungerer som en naturlig insektsavvisende metode.

Citronellaoljen avgir en behagelig duft for mennesker, men insekter som fluer og mygg blir avskrekket av den. Tagen kan bidra til å redusere antallet insekter som forstyrrer hesten og kan hjelpe til med å beskytte den mot bitt og stikk.

NAF Citronella Tag er en praktisk og enkel måte å avskrekke insekter fra hesten uten bruk av kjemiske insektmidler. Tagen er vanligvis holdbar i flere uker, men det kan være nødvendig å erstatte den når lukten av citronella avtar.

Det er viktig å merke seg at effekten av NAF Citronella Tag kan variere avhengig av individuelle forhold og insektpopulasjonen i området der hesten befinner seg. Det anbefales også å kombinere bruken av tagen med andre insektsavvisende tiltak for å oppnå best mulig beskyttelse mot insekter.

NAF Citronella Tag er et pålitelig og praktisk produkt som brukes av hesteeiere og ryttere for å avskrekke insekter fra hesten. Ved å bruke denne tagen som en del av hestens utstyr, kan du bidra til å skape et mer behagelig miljø for hesten og redusere plagene forårsaket av insekter.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side