Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Event Grease

Produktnummer: 1725-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Event Grease" har blitt utviklet for å gi førsteklasses beskyttelse til hesten din under terrengløp. Hindersalven er svært effektiv, langvarig og vannavvisende. Når den er godt påført, gjør den det mulig for hesten å gli smidig over hindrene og reduserer belastningen på huden. "Event Grease" er enkel å påføre og lett å vaske av med sjampo og vann. NAF Event Grease brukes av de beste rytterne over hele verden og er et must for konkurrerende terrengryttere.

NAF Event Grease er en beskyttende salve spesielt utviklet for å beskytte hester mot gjørme, vann og andre elementer under krevende forhold som terrengløp, sprangridning eller andre utendørsaktiviteter. Denne salven er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Event Grease er formulert med en kombinasjon av naturlige ingredienser, inkludert bivoks, vegetabilske oljer og mineraloljer, som arbeider sammen for å danne en beskyttende barriere på hestens hud. Salven danner en vanntett og pustende film som beskytter huden mot fuktighet, gjørme og annet smuss som kan forårsake irritasjon og ubehag.

Denne salven er spesielt egnet for områder på hesten som er utsatt for friksjon eller påvirkning, som koder, knær, hovballer og haser. Den kan også brukes på hestens buk og bryst for å beskytte mot sprut og gjørme under terrengløp.

NAF Event Grease påføres vanligvis i et tynt lag på de aktuelle områdene før aktiviteten. Doseringen og påføringsfrekvensen kan variere avhengig av forholdene og hestens behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for best resultat.

NAF Event Grease er et pålitelig og effektivt produkt som brukes av ryttere og eiere for å beskytte hestens hud under krevende utendørsaktiviteter. Ved å inkludere denne salven som en del av din hests utstyr, kan du bidra til å forhindre irritasjon og ubehag forårsaket av gjørme, vann og andre elementer, og opprettholde en sunn hudtilstand under krevende forhold.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side