Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Immuforte Liquid

Produktnummer: 1855-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Immuforte er designet for å støtte immunforsvaret og opprettholde helse og vitalitet hos alle hester og ponnier. Kraftige adaptogener gir støtte til de hvite blodcellenes respons på uønskede stimuli. Ernæringsmessig støtte for de røde blodcellenes kapasitet er også viktig for blodets evne til å transportere oksygen, noe som fremmer gode energinivåer og muliggjør ytelse.

NAF Immuforte Liquid er et avansert kosttilskudd spesielt designet for å støtte og styrke hestens immunsystem. Den er utviklet av NAF, en anerkjent produsent av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Dette flytende kosttilskuddet er formulert med nøye utvalgte ingredienser som er kjent for å fremme en sunn og robust immunrespons hos hester. Det inneholder en kombinasjon av naturlige planteekstrakter, antioksidanter, vitaminer og mineraler som arbeider sammen for å optimalisere immunsystemets funksjon og styrke hestens generelle helse og velvære.

En av hovedingrediensene i NAF Immuforte Liquid er Echinacea, en plante kjent for sine immunstimulerende egenskaper. Echinacea bidrar til å øke produksjonen av hvite blodlegemer, som er avgjørende for å bekjempe infeksjoner og sykdommer. Den bidrar også til å regulere betennelsesreaksjoner og fremme raskere helbredelse.

I tillegg inneholder produktet ingefær, som har naturlige antiinflammatoriske egenskaper og kan hjelpe til med å opprettholde en sunn fordøyelse. Vitamin C og sink er også inkludert i formuleringen for å styrke immunforsvaret ytterligere og bidra til å bekjempe frie radikaler.

NAF Immuforte Liquid er enkel å administrere, og det anbefales å blande det med hestens daglige fôr. Den leveres vanligvis i en praktisk flaske med en doseringssprøyte som gjør det enkelt å måle opp riktig mengde. Doseringen kan variere avhengig av hestens størrelse og behov, og det er alltid viktig å følge produsentens instruksjoner nøye.

Dette kosttilskuddet kan være spesielt nyttig for hester som utsettes for stress, konkurranser eller endringer i miljøet, da slike faktorer kan svekke immunsystemet og øke risikoen for sykdom. Det kan også brukes forebyggende for å opprettholde en optimal immunfunksjon og generell helse.

NAF Immuforte Liquid er et pålitelig og kvalitetsprodukt som er utviklet for å støtte hestens immunsystem og fremme en sunn og aktiv livsstil. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å sikre at den har et sterkt forsvar mot infeksjoner og sykdommer, og opprettholde dens generelle trivsel og ytelsesevne.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side