Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Leather Neatsfoot Oil

Produktnummer: 1876-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Mykgjørende og bevaring – En tradisjonell metode for å revitalisere og tilføre fuktighet til gammelt, tørt lær eller for å mykgjøre nytt, stivt lær.NAF anbefaler en test på et lite område av læret som kommer i kontakt med hesten din 48 timer før første bruk.

NAF Leather Neatsfoot Oil er en populær og effektiv skinnolje som brukes til å mykgjøre, beskytte og bevare lærprodukter. Den er spesielt utviklet for å ta vare på skinn og gi det en revitalisert og naturlig glans.

Denne skinnoljen er laget av neatsfootolje, som er et naturlig ekstrakt fra kvegbein og -hud. Neatsfootolje har blitt brukt i århundrer som en tradisjonell behandling for lær, og NAF Leather Neatsfoot Oil bygger på denne lange tradisjonen.

Produktet kommer vanligvis i en flaske med en praktisk applikator, som gjør det enkelt å påføre oljen jevnt og nøyaktig på lærflaten. Oljen er tykk og har en gylden farge, og den trekker raskt inn i lærvevet uten å etterlate seg en klissete eller fet overflate.

NAF Leather Neatsfoot Oil er ideell for å pleie og bevare sko, støvler, saler, seletøy, vesker, belter og andre lærprodukter. Oljen gir næring til lærvevet, noe som bidrar til å gjenopprette og bevare lærets naturlige mykhet og smidighet. Den bidrar også til å beskytte lær mot uttørking, sprekker og skader forårsaket av vær, fuktighet og daglig slitasje.

For å bruke NAF Leather Neatsfoot Oil, påfør et jevnt lag med olje på lærflaten med applikatoren eller en myk klut. Masser oljen forsiktig inn i lærvevet, og sørg for å dekke hele overflaten. La oljen trekke inn i lærvevet i noen timer eller over natten. Etterpå kan du tørke av overflødig olje med en ren klut. For å oppnå best mulig resultat anbefales det å gjenta behandlingen regelmessig, spesielt for lærprodukter som utsettes for mye slitasje.

Det er viktig å merke seg at NAF Leather Neatsfoot Oil kun er ment for bruk på glatt lær og bør ikke brukes på semsket eller nubucklær. Det anbefales også å teste oljen på en liten, skjult del av lærflaten før du påfører den på hele produktet, for å sikre at den ikke påvirker fargen eller kvaliteten på skinnet.

Samlet sett er NAF Leather Neatsfoot Oil et pålitelig og effektivt produkt for å pleie og vedlikeholde lærprodukter. Med sin spesielle formulering av neatsfootolje bidrar den til å forlenge levetiden til lær, holde det mykt og smidig, og bevare lærets naturlige skjønnhet.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side