Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Leather Neatsfoot Oil

Produktnummer: 1876-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Mykgjørende og bevaring – En tradisjonell metode for å revitalisere og tilføre fuktighet til gammelt, tørt lær eller for å mykgjøre nytt, stivt lær.NAF anbefaler en test på et lite område av læret som kommer i kontakt med hesten din 48 timer før første bruk.

NAF Leather Neatsfoot Oil er en populær og effektiv skinnolje som brukes til å mykgjøre, beskytte og bevare lærprodukter. Den er spesielt utviklet for å ta vare på skinn og gi det en revitalisert og naturlig glans.

Denne skinnoljen er laget av neatsfootolje, som er et naturlig ekstrakt fra kvegbein og -hud. Neatsfootolje har blitt brukt i århundrer som en tradisjonell behandling for lær, og NAF Leather Neatsfoot Oil bygger på denne lange tradisjonen.

Produktet kommer vanligvis i en flaske med en praktisk applikator, som gjør det enkelt å påføre oljen jevnt og nøyaktig på lærflaten. Oljen er tykk og har en gylden farge, og den trekker raskt inn i lærvevet uten å etterlate seg en klissete eller fet overflate.

NAF Leather Neatsfoot Oil er ideell for å pleie og bevare sko, støvler, saler, seletøy, vesker, belter og andre lærprodukter. Oljen gir næring til lærvevet, noe som bidrar til å gjenopprette og bevare lærets naturlige mykhet og smidighet. Den bidrar også til å beskytte lær mot uttørking, sprekker og skader forårsaket av vær, fuktighet og daglig slitasje.

For å bruke NAF Leather Neatsfoot Oil, påfør et jevnt lag med olje på lærflaten med applikatoren eller en myk klut. Masser oljen forsiktig inn i lærvevet, og sørg for å dekke hele overflaten. La oljen trekke inn i lærvevet i noen timer eller over natten. Etterpå kan du tørke av overflødig olje med en ren klut. For å oppnå best mulig resultat anbefales det å gjenta behandlingen regelmessig, spesielt for lærprodukter som utsettes for mye slitasje.

Det er viktig å merke seg at NAF Leather Neatsfoot Oil kun er ment for bruk på glatt lær og bør ikke brukes på semsket eller nubucklær. Det anbefales også å teste oljen på en liten, skjult del av lærflaten før du påfører den på hele produktet, for å sikre at den ikke påvirker fargen eller kvaliteten på skinnet.

Samlet sett er NAF Leather Neatsfoot Oil et pålitelig og effektivt produkt for å pleie og vedlikeholde lærprodukter. Med sin spesielle formulering av neatsfootolje bidrar den til å forlenge levetiden til lær, holde det mykt og smidig, og bevare lærets naturlige skjønnhet.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side