Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Linseed Oil

Produktnummer: 1743-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

NAF Linseed Oil er et kosttilskudd som inneholder kaldpresset linfrøolje. Linfrøolje er kjent for å være en kilde til omega-3 fettsyrer, spesielt alfalinolensyre (ALA), som er en essensiell fettsyre som kroppen ikke kan produsere selv. Dette kosttilskuddet er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Omega-3 fettsyrer er viktige for hestens generelle helse og velvære. De spiller en rolle i å opprettholde sunne hud- og pelsforhold, fremme god leddhelse og støtte hjerte- og karsystemet. Omega-3 fettsyrer har også antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å redusere betennelse og ømhet i kroppen.

NAF Linseed Oil kan være spesielt nyttig for hester som trenger ekstra støtte for huden og pelsen, eller for de som har behov for å opprettholde sunne leddfunksjoner. Omega-3 fettsyrer kan bidra til å opprettholde elastisiteten og sunnhet i leddbrusk, samt bidra til å redusere risikoen for leddproblemer.

Dette kosttilskuddet kommer vanligvis i flytende form og kan enkelt blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Linseed Oil er et pålitelig kosttilskudd som brukes av hesteeiere for å tilføre hestene omega-3 fettsyrer og opprettholde god helse og velvære. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å sikre at hesten får tilstrekkelige mengder av essensielle fettsyrer som er viktige for dens generelle helse og funksjon.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side