Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Liquid Magic

Produktnummer: 1744-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Produktet inneholder en kombinasjon av magnesium og urter som gir støtte for ro, fokus og selvtillit uten noen bedøvende effekt.

NAF Liquid Magic er et kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte avslapning og ro hos hester. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Liquid Magic inneholder en nøye utvalgt blanding av næringsstoffer og urter som bidrar til å berolige hester i situasjoner som kan være stressende eller angstfremkallende. Dette kosttilskuddet er formulert for å støtte nervesystemet og fremme avslapning uten å påvirke hestens ytelse eller konsentrasjon.

Ingrediensene i NAF Liquid Magic inkluderer magnesium, som har beroligende egenskaper og kan hjelpe til med å redusere spenning og nervøsitet hos hester. Det inneholder også urter som kamille, humle og ringblomst, som tradisjonelt har blitt brukt for sine beroligende egenskaper.

Produktet kommer i flytende form og kan enkelt tilsettes i hestens daglige fôr eller drikkevann. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Liquid Magic kan være spesielt nyttig for hester som er utsatt for situasjoner som kan forårsake stress eller nervøsitet, for eksempel konkurranser, transport eller veterinærbesøk. Det kan også brukes som midlertidig støtte for hester som opplever perioder med uro eller angst.

NAF Liquid Magic er et pålitelig kosttilskudd som kan bidra til å støtte en avslappet og rolig tilstand hos hester. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å fremme en mer avslappet og balansert atferd, samt bidra til hestens generelle trivsel og velvære.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side