Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF ltrSHI...Mud Gard Supplement

Produktnummer: 1748-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Mud Gard tilskuddsfôr er en næringstilførsel for hud som lett blir utfordret under gjørmete og våte forhold. De beste resultatene oppnås ved å begynne tidlig på høsten for å bygge opp hudens motstandskraft før den krevende gjørmete og våte årstiden.

NAF Mud Gard Supplement er et kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte hester som er utsatt for problemer med gjørmeeksem eller lignende hudrelaterte irritasjoner forårsaket av fuktige og skitne forhold. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Dette kosttilskuddet inneholder nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å opprettholde en sunn hudfunksjon, beskytte mot irritasjoner og fremme helbredelse. Det inneholder en blanding av naturlige antioksidanter, urter og næringsstoffer som arbeider sammen for å støtte hestens hudhelse og bidra til å redusere ubehag forårsaket av gjørmeeksem.

NAF Mud Gard Supplement inneholder blant annet næringsstoffer som sink og kobber, som er viktige for normal hudfunksjon og sårheling. Disse mineralene spiller en avgjørende rolle i produksjonen av kollagen, en viktig komponent i hudens struktur og helbredelsesprosesser.

Tilskuddet inneholder også antioksidanter som vitamin E og C, som bidrar til å beskytte hudcellene mot skadelige frie radikaler som kan forårsake betennelser og irritasjoner. Antioksidanter hjelper til med å opprettholde en sunn hudbarriere og fremmer helbredelse av skadet hud.

NAF Mud Gard Supplement inkluderer også urter som burdock (borre) og kløverblomst, som har tradisjonelt blitt brukt for sin rensende og beroligende effekt på huden. Disse urtene kan bidra til å lindre irritasjon og kløe forårsaket av gjørmeeksem, samt støtte hudens naturlige helingsprosesser.

Produktet leveres vanligvis som en pulverblanding eller pellet som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Mud Gard Supplement er et pålitelig og effektivt kosttilskudd som brukes av hesteeiere for å støtte hudhelse og lindre ubehag forårsaket av gjørmeeksem eller lignende irritasjoner. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å opprettholde en sunn hudfunksjon og redusere ubehagelige symptomer assosiert med fuktige og skitne forhold.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side