Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF M Power

Produktnummer: 1752-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

M Power er et unikt tilskudd som fremmer naturlig muskelutvikling og optimal muskelfunksjon, utholdenhet og styrke.

NAF M Power er et avansert kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte muskelstyrke, utholdenhet og generell muskelhelse hos hester. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Dette kosttilskuddet inneholder en nøye sammensatt blanding av næringsstoffer og ingredienser som bidrar til å fremme muskelbygging, muskelrestitusjon og optimal muskelfunksjon. Det inkluderer essensielle aminosyrer, elektrolytter, antioksidanter og urter som arbeider sammen for å støtte hestens muskelsystem.

NAF M Power inneholder essensielle aminosyrer som lysin og threonin, som er nødvendige for proteinsyntesen og muskeloppbyggingen. Disse aminosyrene er spesielt viktige for hester i trening eller med høy arbeidsbelastning, da de hjelper til med å støtte muskelvekst og forhindre muskelnedbrytning.

Tilskuddet inneholder også elektrolytter som natrium, kalium og kalsium, som er avgjørende for riktig muskelfunksjon og hydrering. Elektrolytter bidrar til å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen, spesielt under intense treningsøkter eller ved økt svetteproduksjon.

NAF M Power inneholder også antioksidanter som vitamin E og C, som bidrar til å beskytte muskelcellene mot skadelige frie radikaler som dannes under fysisk anstrengelse. Antioksidanter hjelper til med å redusere muskelødeleggelse og fremme raskere muskelrestitusjon etter trening eller konkurranser.

Produktet leveres vanligvis som en pulverblanding som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder, arbeidsbelastning og individuelle behov. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF M Power er et pålitelig og effektivt kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere for å støtte muskelstyrke og utholdenhet hos hester. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å støtte en sunn muskelutvikling og optimal muskelfunksjon, samt bidra til hestens generelle ytelse og velvære.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side