Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Muck Off

Produktnummer: 18190500
EAN: 5032410132472
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Muck Off er en kraftfull flekkfjerner som fjerner selv de mest sta stall- eller gressflekker.Den kommer i en hendig pumpeflaske og er veldig enkel og fremfor alt rask å bruke. Pumpe bare Muck Off i hånden din, på en klut eller direkte på det aktuelle området og masser godt inn på flekken. Vent i fem minutter og vask deretter bort med en fuktig svamp eller klut for en flekkfri overflate. Skyll alltid godt med rent vann etter påføring. Ikke påfør produktet på skadet eller irritert hud og unngå området rundt øynene.

NAF Muck Off er en spesialrenser utviklet for å fjerne flekker og smuss fra hestens pels, man og hale. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer og pleieprodukter kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Muck Off er formulert med en blanding av skånsomme rengjøringsmidler som bidrar til å fjerne tøff flekker og skitt uten å skade hestens hud eller pels. Den er spesielt designet for å takle vanskelig smuss og flekker forårsaket av gjørme, urin eller annet skitt.

Produktet påføres vanligvis direkte på det skitne området og masseres forsiktig inn i pelsen. Deretter kan det vaskes av med vann, eller tørkes av med en fuktig klut. Det kan være nødvendig å gjenta behandlingen for å oppnå ønsket renhetsnivå.

NAF Muck Off kan brukes på hele hestens kropp, inkludert pelsen, manen, halen og bena. Det er et nyttig produkt for ryttere og eiere som ønsker å opprettholde en ren og velstelt utseende på hesten sin, spesielt etter turer eller når hesten er utsatt for skittige forhold.

Det er viktig å følge produsentens instruksjoner for riktig bruk og påføring av NAF Muck Off. Sørg for å unngå kontakt med øyne og sensitive områder, og test produktet på en liten del av hestens hud før fullstendig bruk.

NAF Muck Off er et pålitelig og effektivt rengjøringsmiddel som brukes av hesteeiere og oppassere for å fjerne smuss og flekker fra hestens pels. Ved å inkludere dette produktet som en del av din hests pleierutine, kan du bidra til å opprettholde en ren og velstelt utseende på hesten din.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side