Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Oestress

Produktnummer: 1764-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Oestress er en unik blanding av urter og magnesium for å støtte hormonell balanse og de fysiske ubehagene som hopper kan oppleve under brunstperioden.

NAF Oestress er et avansert kosttilskudd designet for å støtte hormonbalansen og hjelpe til med å håndtere temperamentet til hopper under deres brunstsykluser. Det produseres av NAF, en velkjent produsent av hestetilskudd av høy kvalitet.

Hopper kan ofte oppleve hormonelle ubalanser og atferdsendringer under sine brunstsykluser, noe som kan føre til irritabilitet, humørsvingninger og redusert ytelse. NAF Oestress er formulert med en blanding av nøye utvalgte urter og næringsstoffer for å fremme en balansert hormonell tilstand og støtte et roligere og mer fokusert temperament hos hopper.

En av de viktigste ingrediensene i NAF Oestress er Vitex agnus castus, også kjent som kyskhetstre. Denne urten har en lang historie med tradisjonell bruk for å støtte kvinnelig hormonbalanse. Den hjelper til med å regulere produksjonen av hormoner som progesteron, noe som kan ha en beroligende og stabiliserende effekt på hopper.

NAF Oestress inneholder også magnesium, et mineral kjent for sine beroligende egenskaper. Magnesium hjelper til med å avslappe muskler og nerver, redusere spenninger og fremme en mer balansert og fokusert atferd hos hopper.

Tilskuddet kan gis i form av pellets, pulver eller væske, og det blandes vanligvis med hestens daglige fôr. Den anbefalte dosen kan variere avhengig av hoppens størrelse, alder og spesifikke behov, så det er viktig å følge produsentens instruksjoner for riktig administrering.

NAF Oestress er et pålitelig og effektivt kosttilskudd som kan bidra til at hopper opprettholder en mer balansert hormonell tilstand og håndterer atferden under brunstsyklusene. Ved å inkludere NAF Oestress i den daglige rutinen til hopper, kan hesteeiere og oppassere støtte en roligere og mer fokusert atferd, noe som fører til forbedret ytelse og generell trivsel.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side