Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Optimum Feed Balancer

Produktnummer: 1769-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

NAF Optimum Feed Balancer er et avansert fôrtilskudd som er spesielt utviklet for å balansere og supplere hestens daglige fôropptak. Dette fôrtilskuddet er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Optimum Feed Balancer er utformet for å sikre at hesten får et komplett utvalg av nødvendige næringsstoffer i riktig forhold. Det inneholder en balansert blanding av vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika for å støtte hestens generelle helse, fordøyelse, muskeltonus, hud og pelskondisjon, samt immunsystemet.

Dette fôrtilskuddet er ideelt for hester som ikke får tilstrekkelig mengde kraftfôr eller som er på beite med begrenset næringsinnhold. Det kan også brukes som en komplett balansert diett for hester som ikke krever mye energi, som eldre hester eller de som har lett for å legge på seg.

NAF Optimum Feed Balancer kommersom pellets og det kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder, arbeidsbelastning og tilgjengelig grovfôrkvalitet. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå riktig balanse og næringsprofil.

Dette fôrtilskuddet inneholder også probiotika, som er gunstige mikroorganismer som bidrar til en sunn fordøyelse og optimal opptak av næringsstoffer. Probiotika kan bidra til å opprettholde en balansert tarmflora og redusere risikoen for fordøyelsesproblemer.

NAF Optimum Feed Balancer er et pålitelig og effektivt fôrtilskudd som gir en komplett og balansert ernæringsprofil for hester. Ved å inkludere dette fôrtilskuddet som en del av hestens daglige fôrregime, kan du bidra til å sikre at den får alle nødvendige næringsstoffer for å opprettholde optimal helse, ytelse og trivsel.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side