Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Pro Superflex

Produktnummer: 1816-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Produktet er et premium leddtilskudd i pulverform som gir næring og støtte til alle leddets deler for å opprettholde funksjon og fleksibilitet.

NAF Pro Superflex er et avansert kosttilskudd utviklet spesielt for å støtte sunne ledd og bevegelighet hos hester. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer som er kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Dette kosttilskuddet inneholder nøye utvalgte ingredienser som arbeider i synergisme for å opprettholde og fremme sunne ledd, sener og brusk. Den kombinerer essensielle næringsstoffer som glukosamin, kondroitinsulfat og MSM (metylsulfonylmetan) med naturlige antioksidanter og urter for å gi en omfattende støtte til hestens bevegelighet.

Glukosamin er en nøkkelingrediens i NAF Pro Superflex, og det spiller en viktig rolle i oppbyggingen av brusk og leddvæske. Det bidrar til å opprettholde elastisiteten og smøringen av leddene, noe som er avgjørende for å redusere friksjon og støtte sunne og smidige bevegelser.

Kondroitinsulfat er en annen viktig komponent som finnes naturlig i leddbrusk. Den hjelper til med å opprettholde bruskens struktur og funksjon, samt støtte fuktighetsbalansen i leddene for å sikre optimal sjokkabsorbering og bevegelighet.

MSM er en organisk svovelkilde som har antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å lindre smerte og betennelse i leddene. Det kan også fremme helbredelsen av skadede vev og styrke bindevevet.

NAF Pro Superflex inneholder også en blanding av naturlige urter og antioksidanter som grønn leppe-musling, ingefær og gurkemeie. Disse ingrediensene har antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å redusere leddsmerter og stivhet, samt støtte sunne leddfunksjoner.

Produktet kommer vanligvis i form av en pulverblanding eller pellet som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov, og det er viktig å følge produsentens anbefalte doseringsinstruksjoner nøye.

NAF Pro Superflex er et pålitelig og populært kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere over hele verden. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å opprettholde sunne ledd, sener og brusk, samt støtte optimal bevegelighet og ytelse.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side