Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NAF Recover

Produktnummer: 17800500
EAN: 5032410128925
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Recover er en kraftig blanding av antioksidanter designet for å hjelpe musklene med å slappe av og komme seg etter hardt, krevende arbeid.

NAF Recover er et kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte muskelgjenoppretting og restitusjon hos hester etter trening eller fysisk anstrengelse. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Etter intens trening eller konkurranser kan hester oppleve muskelspenninger, muskelsårhet eller muskelstivhet. NAF Recover er formulert med en blanding av nøye utvalgte næringsstoffer og ingredienser som bidrar til å støtte muskelgjenoppretting og redusere restitusjonstiden.

Dette kosttilskuddet inneholder ingredienser som essensielle aminosyrer, inkludert grenede aminosyrer (BCAA), som er byggesteiner for muskelvev og kan hjelpe til med å reparere og gjenoppbygge skadet muskelvev. Det inneholder også antioksidanter som vitamin C og E, som bidrar til å beskytte musklene mot skadelige frie radikaler dannet under intens trening.

NAF Recover inneholder også elektrolytter som natrium, kalium og kalsium, som er viktige for å opprettholde elektrolyttbalansen i kroppen og støtte hydrering. Disse elektrolyttene bidrar til å erstatte de tapte mineralene under trening og fremmer optimal muskelfunksjon.

Produktet kommer vanligvis som en pulverblanding eller pellets som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og intensiteten av treningen. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Recover er et pålitelig kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere for å støtte muskelgjenoppretting og restitusjon etter trening eller fysisk anstrengelse. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens etter-treningsrutine, kan du bidra til å redusere muskelsårhet, fremme raskere restitusjon og opprettholde god muskelhelse hos hesten din.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side