Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Senior in the Pink

Produktnummer: 1786-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

In the Pink Senior er et komplett vitamin- og mineraltilskudd med ekstra støtte for en sunn fordøyelse til den eldre hesten. Gir også en viss støtte for leddhelse og kognitivt velvære.

NAF Senior in the Pink er et avansert kosttilskudd spesielt utviklet for å møte ernæringsbehovene til eldre hester. Dette kosttilskuddet er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Som hester blir eldre, kan de ha spesifikke ernæringsmessige behov som må oppfylles for å opprettholde deres generelle helse og velvære. NAF Senior in the Pink er formulert med nøye utvalgte ingredienser for å støtte fordøyelsen, immunsystemet, leddhelsen og generell vitalitet hos eldre hester.

Dette kosttilskuddet inneholder prebiotika og probiotika som bidrar til å opprettholde en sunn fordøyelse og balansert tarmflora. En sunn fordøyelse er avgjørende for optimal næringsopptak og absorpsjon av viktige næringsstoffer. Det kan også bidra til å redusere risikoen for fordøyelsesproblemer og forbedre avføringens konsistens.

NAF Senior in the Pink inneholder også en rekke nøkkelingredienser for å støtte immunsystemet til eldre hester. Dette inkluderer naturlige antioksidanter som vitamin E og C, som bidrar til å beskytte cellene mot skadelige frie radikaler og styrke immunforsvaret. Tilskuddet inneholder også omega-3 fettsyrer, som har antiinflammatoriske egenskaper og kan støtte generell helse og vitalitet.

Videre inkluderer kosttilskuddet ingredienser som glukosamin og kondroitinsulfat for å støtte leddhelsen og opprettholde bevegelighet hos eldre hester. Disse ingrediensene bidrar til å opprettholde bruskens elastisitet, smøringen av leddene og redusere risikoen for stivhet og ubehag.

NAF Senior in the Pink kommer vanligvis som en pellet som enkelt kan blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov, og det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye.

Dette kosttilskuddet er utviklet for å imøtekomme de spesifikke behovene til eldre hester og kan bidra til å opprettholde deres generelle helse, vitalitet og trivsel. Ved å inkludere NAF Senior in the Pink som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å sikre at de får nødvendige næringsstoffer for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil i sine eldre år.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side