Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Silky

Produktnummer: 18240750
EAN: 5032410018073
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Pleie hestens man og hale med Silky D-Tangler, en premium balsamspray for et silkeaktig, flokefritt resultat. Skaper en naturlig glans uten noen klissete finish og tiltrekker seg ikke skitt. Gjør at leire lettere kan børstes av.

NAF Silky Mane and Tail Detangler er en spesiell spray eller balsam utviklet for å løse opp floker og gjøre man og hale enklere å gre. Den er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer og pleieprodukter kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Silky Mane and Tail Detangler inneholder pleiende ingredienser som arbeider sammen for å gjøre håret mykt, glatt og mer håndterbart. Den bidrar til å redusere floker og knuter, og gjør det lettere å gre man og hale uten å forårsake slitasje eller skade på håret.

Produktet påføres vanligvis direkte på håret, enten som en spray eller ved å fordele balsamen jevnt gjennom man og hale. Det kan brukes både på tørt og vått hår, og det anbefales å jobbe forsiktig gjennom flokene med en kam eller børste for å løse dem opp.

NAF Silky Mane and Tail Detangler er spesielt nyttig for hester med langt hår eller tett man og hale som er utsatt for floker og knuter. Det kan også bidra til å bevare hårets glans og styrke ved å redusere tapet av hår under greing.

Dette produktet er et pålitelig valg for hesteeiere som ønsker å opprettholde et velstelt og pent utseende på hestens man og hale. Ved å inkludere NAF Silky Mane and Tail Detangler som en del av pleierutinen, kan du bidra til å holde man og hale i god stand og redusere slitasje på håret.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge Karensfri
Karenstid FEI Karensfri
Min side