Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Slim Pellets

Produktnummer: 17893300
EAN: 5032410127423
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Slim er et naturlig og smakfullt vektreduksjonstilskudd til fôr, som tilfører viktige mikronæringsstoffer til hester med begrenset energiinntak. Den unike blandingen av næringsstoffer stimulerer metabolismen og bidrar med livsviktige vitaminer, mineraler og naturlige antioksidanter.

NAF Slim Pellets er et kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte vektkontroll hos hester og ponni. Det er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

NAF Slim Pellets inneholder en nøye sammensatt blanding av naturlige ingredienser som kan hjelpe til med å opprettholde en sunn vekt, fremme en balansert metabolisme og støtte fordøyelsen. Kosttilskuddet er utformet for å støtte hester og ponnier som er utsatt for vektproblemer eller som trenger hjelp til å opprettholde en ideell kroppsvekt.

Ingrediensene i NAF Slim Pellets inkluderer urter som bukkehornkløver og cikoria, som har tradisjonelt blitt brukt for å støtte en sunn vektkontroll og regulere appetitten. Tilskuddet inneholder også prebiotika og probiotika som kan bidra til å opprettholde en sunn fordøyelsesfunksjon og optimal næringsopptak.

NAF Slim Pellets kommer i pelletform og kan enkelt blandes med hestens daglige fôr. Doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, vekt og individuelle behov. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner nøye for å oppnå ønsket effekt.

NAF Slim Pellets er et pålitelig kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere for å støtte vektkontroll og opprettholde en sunn kroppsvekt hos hester og ponnier. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å oppnå og opprettholde en ideell kroppsvekt, samt støtte fordøyelsessystemet og generell trivsel hos hesten.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side