Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NAF Superflex

Produktnummer: 1793-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Superflex er et premium leddtilskudd som inneholder ingredienser som glukosamin, kondroitin, MSM, hyaluronsyre, samt en kraftig blanding av naturlige antioksidanter. En velbalansert og kompleks sammensetning for å opprettholde og støtte alle deler av leddene.

NAF Superflex er et avansert kosttilskudd spesielt utviklet for å støtte sunne ledd, sener og brusk hos hester. Dette kosttilskuddet er produsert av NAF, en anerkjent leverandør av hestesupplementer kjent for sin høye kvalitet og effektivitet.

Formulert med nøye utvalgte ingredienser, arbeider NAF Superflex for å opprettholde og fremme sunne leddfunksjoner og bevegelighet. Det inneholder en kombinasjon av naturlige næringsstoffer, inkludert glukosamin, kondroitinsulfat, MSM (metylsulfonylmetan) og hyaluronsyre, som samarbeider for å støtte og beskytte leddstrukturen.

Glukosamin er en viktig komponent for oppbygging og vedlikehold av brusk og leddvæske. Det bidrar til å opprettholde elastisiteten og smøringen av leddene, noe som er avgjørende for sunne og smidige bevegelser. Kondroitinsulfat er nødvendig for å opprettholde bruskens struktur og funksjon, samt for å støtte sjokkabsorbering og bevegelighet.

MSM er en organisk svovelkilde som har antiinflammatoriske egenskaper og kan bidra til å lindre smerter og betennelse i leddene. Det kan også fremme helbredelse av skadede vev og styrke bindevevet. Hyaluronsyre er en naturlig komponent i leddvæsken som bidrar til å smøre og beskytte leddene, og opprettholde sunne leddfunksjoner.

NAF Superflex er tilgjengelig i ulike formuleringer, inkludert flytende, pellet og pulver, for å imøtekomme ulike preferanser og administrasjonsmetoder. Det kan enkelt blandes med hestens daglige fôr og doseringen vil variere avhengig av hestens størrelse, alder og behov. Det anbefales å følge produsentens instruksjoner nøye.

Dette kosttilskuddet kan være spesielt nyttig for hester som utsettes for intens trening, har tidligere eller eksisterende leddproblemer, eller trenger ekstra støtte for å opprettholde sunn bevegelighet og ytelse. Det kan også brukes forebyggende for å bidra til å opprettholde sunne leddstrukturer og beskytte mot slitasje og belastning.

NAF Superflex er et pålitelig og populært kosttilskudd som brukes av hesteeiere og trenere over hele verden. Ved å inkludere dette kosttilskuddet som en del av hestens daglige regime, kan du bidra til å støtte og opprettholde sunne ledd, sener og brusk, samt sikre en optimal bevegelighet og ytelse.

Spesifikasjoner
Karenstid Norge 96t
Karenstid FEI Karensfri
Min side