Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

NVC Dog Ageility Pellets

Produktnummer: 2052-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

360 graders omsorg for eldre hunder: ledd, hjerne, hjerte og lever. Sterkt anbefalt for eldre hunder som ønsker å være aktive, våkne og fulle av liv. Deilige pellets som er enkle å gi.

NVC Dog Agility pellets er et spesialdesignet kosttilskudd for hunder som deltar i agilitytrening og -konkurranser. Disse velsmakende pelletsene er utviklet for å støtte hundens ytelse, styrke og utholdenhet under intense fysiske aktiviteter.

Dette kosttilskuddet inneholder nøye utvalgte ingredienser som er kjent for å bidra til hundens muskelvekst, energiproduksjon og restitusjon. Det inkluderer proteiner av høy kvalitet for å støtte muskelbygging og reparasjon, karbohydrater for å gi nødvendig energi under trening og essensielle fettsyrer for å opprettholde en sunn kroppsfunksjon.

NVC Dog Agility pellets er også beriket med viktige vitaminer og mineraler som styrker hundens immunsystem og fremmer generell helse og velvære. Dette bidrar til å opprettholde en optimal fysisk tilstand og hjelper hunden med å takle belastningen som følger med agilityaktiviteter.

Disse pelletsene er formulert for å være enkle å fordøye og smake godt for hunden din, noe som gjør dem enkle å gi som en del av deres daglige kosthold. De kan brukes som et tillegg til hundens vanlige fôr for å sikre at den får de nødvendige næringsstoffene for å prestere på sitt beste under agilitytrening og konkurranser.

NVC Dog Agility pellets er utviklet av veterinærer og ernæringseksperter for å møte de spesifikke behovene til agilityhunder. Gi din firbente venn en ekstra fordel i agilityløpene med disse spesialdesignede pelletsene som bidrar til å opprettholde optimal ytelse og velvære.

Min side