Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NVC Dog Silky Spray

Produktnummer: 20560300
EAN: 5032410132656
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Silky er en balsamspray designet for å takle de mest vanskelige flokene, spare tid og stress, og gi pelsen til kjæledyret ditt en silkeaktig finish. Alt for å gjøre børsting enklere for både hunden og hundeeieren.

NVC Dog Silky Spray er en spesialdesignet balsamspray som er utviklet for å gi en silkeaktig og glansfull finish til hundens pels. Denne sprayen er ideell for å takle tøffe floker og knuter i pelsen, samtidig som den sparer tid og stress for både hunden og hundeeieren.

Med NVC Dog Silky Spray kan du enkelt løse opp floker og gjøre børsting og kamming til en enklere oppgave. Den mykgjørende formelen bidrar til å glatte ut håret og forhindre at det filtrer seg, noe som gjør det lettere å holde pelsen i god stand.

Sprayen etterlater en silkeaktig glød på hundens pels, noe som gir den en vakker og sunn utseende finish. Den bidrar også til å redusere statisk elektrisitet og hindrer at pelsen floker seg igjen, slik at hunden kan opprettholde en velstelt og frisk utseende.

NVC Dog Silky Spray er enkel å bruke og kan påføres direkte på den flokete delen av pelsen. Den kan også sprayes jevnt over hele kroppen for å gi en jevn og silkeaktig glans. Den er skånsom mot hundens hud og pels, og kan brukes regelmessig uten å tynge ned eller skade pelsen.

Gi hundens pels en silkeaktig touch med NVC Dog Silky Spray. Denne spesialdesignede balsamsprayen vil gjøre børsting og stell enklere, samtidig som den gir en vakker og glansfull finish til hundens pels.

Min side