Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NVC Dog Skin Pellets

Produktnummer: 2051-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

Dogs Skin er et førsteklasses kosttilskudd for hunder som klør seg eller har sensitiv hud. 360 graders ernæringsstøtte for sunn hud, mye mer enn bare olje. Lindrer kløende eller sensitiv hud, støtter hudreparasjon og balanserer immunsystemet. Ideell for hunder i alle aldre med kløende ører. Dogs Skin Pellets er designet for å sikre god smak og kan blandes inn i hundens daglige fôring en gang om dagen. Vedlikeholdsdosen kan justeres etter behov og er ikke alltid relatert til hundens vekt.

NVC Dog Skin Pellets er et spesialdesignet kosttilskudd for hunder som lider av kløende eller sensitiv hud. Disse premium pelletsene gir omfattende næringsstøtte for å fremme en sunn hudtilstand hos hunden din.

Med 360 graders ernæringsstøtte gir NVC Dog Skin Pellets ikke bare viktige oljer, men også en rekke andre næringsstoffer som hjelper til med å lindre kløe, støtte hudens reparasjon og balansere immunsystemet. Dette kosttilskuddet er ideelt for hunder i alle aldre som opplever kløende ører eller generelle hudproblemer.

Pelletsene er utformet for å ha en god smak, slik at de enkelt kan blandes inn i hundens daglige fôringsrutine. Du kan gi dem til hunden din en gang om dagen. Doseringen kan justeres etter behov, og det er ikke nødvendigvis basert på hundens vekt alene.

NVC Dog Skin Pellets er utviklet med omsorg og bruker nøye utvalgte ingredienser for å støtte en sunn hudtilstand. Ved å gi hunden din dette kosttilskuddet, bidrar du til å lindre kløe, fremme hudens helbredelse og opprettholde en balansert immunrespons.

Gi hunden din den beste omsorgen for huden med NVC Dog Skin Pellets. Disse spesialdesignede pelletsene er utviklet for å fremme en sunn hudtilstand og gi lindring til hunder med kløende eller sensitiv hud.

Min side