Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NVC Mobility Liquid

Produktnummer: 20540500
EAN: 5032410132588
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Tilskudd for sunn ledfunksjon hos alle hunder. 360 graders omsorg for aktive og velfungerende hunder: hofter, knær og albuer. Sterkt anbefalt for alle hunder som ønsker å fortsette å være aktive, samt for stive hunder som ønsker å føle seg bra. Flytende formel med leversmak.

NVC Mobility Liquid er et spesialdesignet flytende tilskudd for å støtte sunn ledfunksjon hos hunder. Denne avanserte formelen er utviklet for å bidra til å opprettholde og forbedre hundens bevegelighet og ledfunksjon.

Med 360 graders omsorg gir NVC Mobility Liquid omfattende støtte til hundens ledd, inkludert hofter, knær og albuer. Den anbefales sterkt for alle hunder som ønsker å opprettholde en aktiv livsstil, samt for hunder som kan oppleve stivhet eller ubehag i leddene.

Den flytende formelen gjør det enkelt å administrere tilskuddet til hunden din. Den kan enkelt blandes inn i hundens mat eller vann, og den har en deilig smak som hunden din vil like.

NVC Mobility Liquid inneholder nøye utvalgte ingredienser som er kjent for å støtte leddhelse og bidra til smidige bevegelser. Dette inkluderer glukosamin, kondroitin og MSM (metylsulfonylmetan), som alle bidrar til å opprettholde leddbruskens integritet og redusere stivhet og ubehag.

Gi din firbente venn den ekstra støtten den trenger for sunn ledfunksjon med NVC Mobility Liquid. Denne spesialdesignede flytende formelen bidrar til å opprettholde bevegelighet, redusere ubehag og støtte generell leddhelse hos hunder.

Min side