Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

NVC Pet Skin Balm

Produktnummer: 20540080
EAN: 5032410132532
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Pet'Skin Balm er en langvarig fuktighetsgivende balsam som er mykgjørende for tørr hud, sprukne snuter eller poteputer, kutt, skrammer og skrubbsår. Den myke naturlige balsamen egner seg både for katter og hunder.

NVC Pet Skin Balm er en spesielt formulert salve for kjæledyrs hudpleie. Den er laget av naturlige ingredienser og er designet for å lindre og pleie tørr, irritert eller kløende hud hos kjæledyr.

Denne balmen er skånsom og trygg å bruke på alle typer hud, inkludert sensitiv hud. Den inneholder nøye utvalgte naturlige oljer, som fuktighetsgivende kokosolje og beroligende lavendelolje, som bidrar til å gjenopprette og bevare hudens naturlige fuktighetsbalanse.

NVC Pet Skin Balm er ideell for behandling av mindre hudirritasjoner, som eksem, kløe, rødhet og tørre flekker. Den kan brukes på områder med skadet eller betent hud, slik som poter, albuer, snute eller andre områder der kjæledyret ditt trenger ekstra pleie.

Salven har en tykk og kremaktig konsistens som enkelt kan påføres på kjæledyrets hud. Den absorberes raskt uten å etterlate en fet eller klebrig følelse. Den danner også en beskyttende barriere på huden som bidrar til å beskytte mot ytterligere irritasjon eller skader.

NVC Pet Skin Balm er laget av høy kvalitet og er fri for skadelige kjemikalier, parabener eller kunstige dufter. Den er utviklet av veterinærer og eksperter innen hudpleie for kjæledyr, og produktet er testet for å sikre effektivitet og sikkerhet.

Gi kjæledyret ditt den nødvendige hudpleien det fortjener med NVC Pet Skin Balm. Denne naturlige salven vil bidra til å lindre ubehag og gjenopprette sunn hud for et lykkeligere og mer komfortabelt kjæledyr.

Min side