Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

Optimum Fancy Lærbelte

Produktnummer: 5200-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Lengde (cm)

Optimum Fancy Lærbelte er et stilig og allsidig belte som legger til en elegant touch til antrekket ditt. Dette beltet er laget av høykvalitetslær og er designet med fokus på både stil og funksjonalitet.

Belteet har en klassisk og tidløs design som passer perfekt til både formelle og uformelle anledninger. Det kan være tilgjengelig i ulike farger og teksturer, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil og antrekk.

Optimum Fancy Lærbelte har en solid spenne som gir en sikker og justerbar passform. Du kan enkelt tilpasse størrelsen etter behov, slik at beltet sitter komfortabelt og sikkert rundt midjen din.

Utover sitt estetiske utseende, gir Optimum Fancy Lærbelte også praktisk bruk. Beltet holder buksene dine på plass, noe som er spesielt viktig under ridning eller andre aktive aktiviteter. Det gir ekstra stabilitet og støtte, samtidig som det legger til en elegant aksent til din ridestil.

Optimum Fancy Lærbelte er det perfekte tilbehøret for å fullføre ditt antrekk med stil og rytterens behov i tankene. Uansett om du deltar i konkurranser, trener eller bare ønsker å se godt kledd ut, vil dette beltet være et pålitelig og vakkert tillegg til din garderobe. Velg Optimum Fancy Lærbelte og la din stil skinne med ekstra eleganse og raffinement.

Min side