Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

ProVent 3.0 Sikkerhetsvest Barn

Produktnummer: 4056-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

ProVent 3.0 Sikkerhetsvest er en høykvalitets sikkerhetsvest som er spesielt designet for å beskytte ryttere under ridning eller andre aktiviteter med høy risiko for fall eller skader. Denne vesten kombinerer funksjonalitet, komfort og sikkerhet for å gi deg den beste beskyttelsen.

Sikkerhetsvesten er laget av slitesterkt og pustende materiale som gir god luftstrøm og komfort selv under intens aktivitet. Den er utstyrt med justerbare stropper og spenner, slik at du enkelt kan tilpasse passformen for optimal komfort og bevegelsesfrihet.

ProVent 3.0 Sikkerhetsvest er designet med en kombinasjon av skum- og gelfôr, som gir ekstra støtdemping og beskyttelse ved fall eller støt. Vesten er utstyrt med integrerte polstringer på brystet, ryggen og sidene for å gi ekstra beskyttelse mot støt og slag.

Vesten har også reflekterende detaljer for økt synlighet i dårlige lysforhold eller om natten. Den har praktiske lommer eller lommer med glidelås for å oppbevare nødvendigheter som mobiltelefon eller nøkler.

ProVent 3.0 Sikkerhetsvest er sertifisert i henhold til gjeldende sikkerhetsstandarder og er et pålitelig og viktig sikkerhetsutstyr for enhver rytter. Den gir deg trygghet og beskyttelse under ridning, og sørger for at du kan fokusere på aktiviteten med ro i sinnet.

Min side