Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS 2010 Sikkerhetsvest Barn

Produktnummer: 4026-master
Fra: inkl. mva.
Farge
Størrelse

RS 2010 Sikkerhetsvest er en pålitelig og kvalitetsorientert sikkerhetsvest som er designet for å gi optimal beskyttelse og komfort under ridning eller andre aktiviteter med høy risiko for fall eller skader. Denne vesten er utviklet med fokus på sikkerhet og overholder strenge sikkerhetsstandarder.

Sikkerhetsvesten er laget av slitesterkt og pustende materiale som gir god luftstrøm og ventilasjon for å holde deg komfortabel selv under intens aktivitet. Den har justerbare stropper og spenner for å sikre en tilpasset passform som passer perfekt til din kroppsfasong.

RS 2010 Sikkerhetsvest er utstyrt med integrerte polstringer og beskyttende paneler som gir ekstra støtdemping og beskyttelse i de mest utsatte områdene som brystet, ryggen og sidene. Vesten er også utstyrt med reflekterende detaljer som øker synligheten og sikkerheten i dårlige lysforhold eller om natten.

Denne sikkerhetsvesten er utviklet med fokus på funksjonalitet og bevegelsesfrihet, slik at du kan opprettholde en god og naturlig bevegelse under aktiviteten. Den gir deg trygghet og beskyttelse uten å begrense din bevegelsesfrihet.

RS 2010 Sikkerhetsvest er et pålitelig og viktig sikkerhetsutstyr som vil være en verdifull del av ditt rideutstyr. Den gir deg den nødvendige beskyttelsen og sikkerheten du trenger for å nyte ridningen med ro i sinnet.

Min side