Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Dandy Børste Kort bust

Produktnummer: 1971-master
Fra: inkl. mva.
Farge

RS Dandy Børste Kort - 4 cm er en praktisk og effektiv børste designet for å fjerne smuss, støv og løse hår fra hestens pels. Med sine korte børstehår og kompakte størrelse, er denne børsten ideell for grundig rengjøring av hestens kropp.

Børsten har en bredde på 4 cm, som gjør det enkelt å dekke større områder av hestens pels på kort tid. De korte børstehårene er stive og slitesterke, noe som gjør det enkelt å fjerne smuss og løse hår fra hestens pels.

RS Dandy Børste Kort er perfekt for bruk på grovere deler av hestens kropp, som bena, manen og halen. Den gir en grundig rengjøring og bidrar til å opprettholde en ren og velstelt pels.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak som gir en god og behagelig grep, slik at du kan bruke den med letthet og presisjon.

RS Dandy Børste Kort - 4 cm er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt striglesett. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt hestepels, samtidig som den gir deg en behagelig og effektiv strigleopplevelse.

Min side