Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Dandy Børste Lang bust

Produktnummer: 1970-master
Fra: inkl. mva.
Farge

RS Dandy Børste Lang - 7 cm er en allsidig og effektiv børste designet for å fjerne smuss, støv og løse hår fra hestens pels. Med sine lange børstehår og generøse bredde på 7 cm, gir denne børsten en grundig rengjøring og strigling av hestens kropp.

Børsten er spesielt egnet for bruk på større områder av hestens pels, som rygg, sider og skuldre. De lange børstehårene er myke, men likevel holdbare, og sikrer en skånsom og behagelig strigleopplevelse for hesten.

RS Dandy Børste Lang er konstruert med et ergonomisk håndtak som gir et godt og komfortabelt grep. Dette gjør det enkelt å bruke børsten med presisjon og kontroll.

Børsten er en verdifull del av ditt striglesett og vil bidra til å opprettholde en ren og velstelt hestepels. Den gir en grundig rengjøring og fjerner smuss og løse hår effektivt.

RS Dandy Børste Lang - 7 cm er et pålitelig verktøy som vil hjelpe deg med å holde hesten din ren og velstelt. Med sin brede dekning og behagelige design, er denne børsten et perfekt valg for grundig strigling.

Min side