Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Dandy Natural Børste m/Håndstropp

Produktnummer: 19323000
EAN: 7071709003350
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Dandy Natural Børste med håndstropp er et pålitelig verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne dandybørsten har en naturlig design med en kombinasjon av myke og stive busthår som gir en effektiv rengjøring og børsting av hestens pels.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak som gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk. Den medfølgende håndstroppen sikrer at børsten sitter godt på hånden, og gir bedre kontroll og presisjon under børsting.

RS Dandy Natural Børste er spesielt egnet for å fjerne smuss, støv og løse hår fra hestens pels. De myke busthårene er skånsomme mot hestens hud, mens de stive busthårene bidrar til å løsne og fjerne smuss og skitt fra pelsen.

Børsten kan brukes på hele hestens kropp, og er spesielt effektiv på områder som man, hale og pels med tett eller grov tekstur. Den gir en grundig rengjøring og børsting samtidig som den gir en behagelig opplevelse for hesten.

RS Dandy Natural Børste med håndstropp er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt pels på hesten din, samtidig som den gir en komfortabel og effektiv børsteopplevelse for både deg og hesten.

Min side