Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Dandy Natural Børste Oval m/Hestesko Myk Bust & Håndstropp

Produktnummer: 19333000
EAN: 7071709003367
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Dandy Natural Børste Oval med hesteskoformet design, myk bust og håndstropp er et allsidig og effektivt verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne børsten har en unik form og en kombinasjon av myke busthår som gir en behagelig børsteopplevelse.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak som gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk. Den medfølgende håndstroppen sikrer at børsten sitter godt på hånden, og gir bedre kontroll og presisjon under børsting.

RS Dandy Natural Børste Oval er spesielt egnet for å fjerne smuss, støv og løse hår fra hestens pels. De myke busthårene er skånsomme mot hestens hud, og gir en behagelig og avslappende børsteopplevelse. Børsten er også ideell for å jevne ut og glatte ut man og hale.

Børsten har en unik hesteskoformet design som gir bedre tilpasning til kroppens konturer og gjør det enklere å børste rundt sensitive områder som man og hale.

RS Dandy Natural Børste Oval med hesteskoform, myk bust og håndstropp er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en velstelt og velpleid pels på hesten din, samtidig som den gir en behagelig og presis børsteopplevelse for både deg og hesten.

Min side