Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Hjelmrefleks 5x50cm m/Elastikk

Produktnummer: 40204007
EAN: 7071709004920
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Hjelmrefleks med målene 5x50cm og elastisk bånd er en praktisk og effektiv måte å øke synligheten og sikkerheten når du er ute og rir eller driver med aktiviteter som krever bruk av hjelm. Denne hjelmrefleksen er spesielt designet for å festes rundt hjelmen din og gir ekstra synlighet i mørke eller dårlige lysforhold.

Hjelmrefleksen er laget av høykvalitets reflekterende materiale som gjenspeiler lys fra biler, gatebelysning og andre lyskilder. Den er enkel å feste rundt hjelmen takket være det elastiske båndet som sikrer en justerbar og sikker passform.

RS Hjelmrefleksen gir deg ekstra synlighet fra alle vinkler, og bidrar til å gjøre deg mer synlig for andre trafikanter eller ryttere i nærheten. Dette hjelper til med å redusere risikoen for ulykker og skaper en tryggere ridetur eller aktivitet.

Hjelmrefleksen er lett og behagelig å ha på seg, og den kan enkelt tas av og på etter behov. Den er også kompakt og enkel å oppbevare når den ikke er i bruk.

RS Hjelmrefleksen med elastisk bånd er et viktig sikkerhetstilbehør som vil være en verdifull del av ditt rideutstyr. Den gir ekstra synlighet og bidrar til å gjøre deg tryggere og mer synlig under ridning eller andre aktiviteter som krever bruk av hjelm.

Min side