Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Manbørste m/Håndtak

Produktnummer: 19053001
EAN: 7071709002995
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Manbørste med håndtak er et praktisk verktøy for børsting og stell av hestens man og hale. Denne manbørsten er spesielt designet for å være skånsom mot hestens hårstrå samtidig som den effektivt løser opp floker og gir en jevn og velpleid man og hale.

Børsten har en ergonomisk utformet håndtak som ligger godt i hånden og gir et godt grep under bruk. Dette gjør det enkelt å håndtere og manøvrere børsten for å oppnå ønsket resultat.

Manbørsten er utstyrt med myke busthår som glir gjennom håret uten å rive eller trekke. Den bidrar til å fjerne floker, smuss og løse hår samtidig som den gir en skånsom behandling.

Med RS Manbørste med håndtak kan du enkelt børste hestens man og hale for å opprettholde en jevn og velpleid utseende. Børsten er egnet for daglig bruk og passer for hester med forskjellige hårtyper og lengder.

RS Manbørste med håndtak er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en velstelt man og hale på hesten din og sikrer en behagelig børsteopplevelse.

Min side