Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS Manbørste Natural Myk Bust

Produktnummer: 19303000
EAN: 7071709003336
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Manbørste Natural med myk bust er et flott verktøy for børsting og stell av hestens man og hale. Denne manbørsten er spesielt designet for å være skånsom mot hestens hårstrå samtidig som den effektivt løser opp floker og gir en jevn og velpleid man og hale.

Manbørsten har en naturlig bust laget av mykt materiale som glir gjennom håret uten å rive eller trekke. Den gir en behagelig børsteopplevelse for hesten og bidrar til å redusere risikoen for skade eller ubehag.

Med RS Manbørste Natural kan du enkelt børste hestens man og hale for å fjerne floker, smuss og løse hår. Børsten er spesielt egnet for sensitivt hår og gir en myk og skånsom behandling.

Børsten har en ergonomisk utformet håndtak som ligger godt i hånden og gir et godt grep under bruk. Den er lett å manøvrere rundt hestens man og hale for å oppnå en jevn og velstelt finish.

RS Manbørste Natural med myk bust er et pålitelig og populært valg blant hesteeiere og stallpersonell. Den gir deg muligheten til å opprettholde en velpleid og velstelt man og hale på hesten din.

Min side