Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Manbørste Natural Tosidig m/Håndtak

Produktnummer: 19353000
EAN: 7071709003381
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Manbørste Natural Tosidig med håndtak er et praktisk og allsidig verktøy for børsting og stell av hestens pels. Denne manbørsten har en tosidig design med forskjellige bustmaterialer som passer til ulike behov og preferanser.

Børsten har et ergonomisk utformet håndtak som gir et komfortabelt og sikkert grep under bruk. Det gjør det enkelt å håndtere og manøvrere børsten for å oppnå ønsket resultat.

RS Manbørste Natural Tosidig har en side med myk bust som er skånsom mot hestens hud og gir en behagelig børsteopplevelse. Denne siden er ideell for daglig børsting og fjerning av smuss og løse hår.

Den andre siden av børsten har en stivere bust som er mer effektiv for å løsne og fjerne fastsittende smuss og skitt fra hestens pels. Denne siden kan være nyttig under våte eller skitne forhold eller når hestens pels trenger ekstra grundig rengjøring.

RS Manbørste Natural Tosidig med håndtak er et pålitelig og praktisk verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt pels på hesten din, samtidig som den gir fleksibilitet og tilpasningsevne til ulike børstebehov.

Min side