Skip to main content
Til toppen
God service, rask levering, kvalitets produkter til hesten, ryttern, hunden og stallen
Se alle nyheter som har kommet inn på lager
Rask levering med Posten til fast pris 99,-
Se alle produktene vi har på salg

RS Mankam i Aluminium m/Hestehode

Produktnummer: 19063000
EAN: 7071709003008
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Mankam i Aluminium med Hestehode er et stilig og funksjonelt verktøy for trimming og stell av hestens man og hals. Denne mankammen har et unikt design med et hestehode-formet håndtak som gir et godt grep og legger til en morsom og personlig touch.

Mankammen er laget av holdbart aluminiumsmateriale som sikrer langvarig bruk. Den har jevnt fordelt tenner som gjør det enkelt å gre og style hestens man og hals.

Med RS Mankam i Aluminium med Hestehode kan du enkelt trimme og ordne hestens man for å oppnå ønsket lengde og utseende. Kammen er ideell for å jevne ut manen, fjerne floker og gi en velstelt og profesjonell finish.

Hestehode-designet på håndtaket gir en unik og personlig stil til mankammen, og gjør den lett gjenkjennelig i ditt stelleutstyr. Det er også et flott tillegg til hestens toalettveske eller grooming-boks.

RS Mankam i Aluminium med Hestehode er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en velstelt og profesjonell man og hals på hesten din, samtidig som den legger til en morsom og personlig touch i grooming-rutinen.

Min side