Skip to main content
Til toppen
Fleksibel betalingsløsning
Over 100 000 varer på lager
Sendes idag*

RS Microfiber Pussevott

Produktnummer: 19793006
EAN: 7071709014899
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

RS Microfiber Pussevott er et praktisk verktøy som brukes til å polere og stelle hestens pels og utstyr. Denne pussevotten er spesielt designet for å gi en jevn og glansfull finish.

Pussevotten er laget av høykvalitets mikrofiber som er skånsom mot hestens pels og utstyr. Mikrofibermaterialet har en unik evne til å absorbere fuktighet og polere overflaten uten å etterlate riper eller merker.

Med RS Microfiber Pussevott kan du enkelt fjerne smuss, støv og fingeravtrykk fra hestens utstyr som saler, hodelag og børster. Den gir en grundig og glansfull finish som gir en profesjonell og velstelt utseende.

Pussevotten er lett å bruke og passer komfortabelt på hånden. Den er utstyrt med en elastisk mansjett som holder den på plass under bruk.

RS Microfiber Pussevott er et pålitelig verktøy som vil være en verdifull del av ditt stelleutstyr. Den hjelper deg med å opprettholde en ren og velstelt pels og gir en profesjonell finish på hestens utstyr.

Det anbefales å følge produsentens instruksjoner for riktig bruk og pleie av RS Microfiber Pussevott for å opprettholde kvaliteten og ytelsen over tid.

Min side