Skip to main content
Til toppen
God service
Stort utvalg av premium merker
Rask levering

RS New Classic Ridehjelm

Produktnummer: 4044-master
Fra: inkl. mva.
Størrelse

RS New Classic Ridehjelm er en pålitelig og stilfull ridehjelm som kombinerer sikkerhet, komfort og moderne design. Denne hjelmen er designet for å gi pålitelig beskyttelse for hodet ditt under ridning, samtidig som den gir en behagelig passform og et tidløst utseende.

New Classic Ridehjelm har en solid konstruksjon og er laget av holdbare materialer som gir pålitelig støtte og beskyttelse. Den har en justerbar reimfeste og polstring som gir en sikker og behagelig passform. Hjelmen er tilgjengelig i forskjellige størrelser, slik at du kan finne den som passer best til din hodeomkrets.

Hjelmen har ventilasjonsåpninger som bidrar til god luftsirkulasjon og ventilasjon, noe som bidrar til å holde hodet kjølig og komfortabelt under ridning. Den har også en justerbar hakestropp med hurtiglås for enkel og sikker bruk.

RS New Classic Ridehjelm har et moderne design med et tidløst utseende. Den kan brukes i forskjellige ridestiler og disipliner, og passer til ryttere i alle aldre og nivåer. Den kombinerer funksjonalitet, sikkerhet og stil for å gi en optimal rideopplevelse.

- Pålitelig og stilfull ridehjelm
- Solid konstruksjon og holdbare materialer
- Justerbar reimfeste og polstring for tilpasset passform
- Tilgjengelig i forskjellige størrelser
- Ventilasjonsåpninger for god luftsirkulasjon
- Justerbar hakestropp med hurtiglås
- Moderne design med tidløst utseende
- Egnet for forskjellige ridestiler og disipliner

Min side